Een open relatie

      Reacties uitgeschakeld voor Een open relatie

Ingezonden bericht:

Mijn seksleven is sinds mijn vriendin een depressie kreeg al jarenlang op een laag pitje. In het begin had ik goede hoop dat ons seksleven weer terug kwam want voor alle problemen met haar geestelijke gezondheid hadden wij dagelijks minimaal drie keer per dag seks maar dat werd plotseling nog nauwelijks seks.

Ontmoet Sexy Selina.

Eigenlijk was het breekpunt in onze relatie dat haar oma overleed. Ondanks dat ik ziek was, ging ik naar Overijssel om mijn vriendin en haar familie bij te staan maar ondanks dat ik wilde knuffelen en seks wilde stootte zij mij weg.

Dat was geen incident want de komende jaren werd de 3 keer per dag seks nauwelijks seks. En toen we een keertje seks hadden had ik haar ongewenst zwanger gemaakt. Ook dat was een hel natuurlijk. Wij kwamen er pas achter toen ze een miskraam kreeg en de miskraam was verschrikkelijk heftig.

Mijn vriendin voelde door het vele bloeden het leven letterlijk uit haar stromen. Goddank heeft het ziekenhuis mijn vriendin kunnen redden maar vanaf dat punt werd nauwelijks seks helemaal geen seks meer. Er was alleen nog maar onenigheid over het gebrek aan seks.

Zij heeft helemaal geen libido meer en totaal geen behoefte meer aan seks.

Dat is ook nog enkele jaren goed gegaan maar daarna deed zij ook nog een zelfmoord poging… de ellende bij ons thuis kon niet op. Daarna kregen wij ook nog de dierenpolitie over de vloer omdat zij erg veel knaagdieren in ons huis had gehuisvest. Maar daarna is zij opgenomen en nu zij ongeveer een jaar behandeling krijgt is er nog nauwelijks verbetering in ons seks leven. Ik kan eigenlijk wel zeggen dat ons seks leven steeds verder achteruit is gegaan.

Afgelopen weekend vroeg ik aan mijn vriendin hoe zij dit verder voor zich zag… in de hoop dat ze toch weer een keer seks wilde met mij en zij zei: veel succes bij de hoeren.

Toen ik vroeg of zij dit meende, bleek ze dit echt te menen. Ze zei: liever niet maar jij hebt ook behoeftes en daarom mag jij van mij naar de hoeren. Ik zou dat niet echt willen maar blijkbaar zit ik nu met een open relatie. We hebben afgesproken dat zij geen andere mannen neukt maar als ze zin heeft dat wij dan wel de moeite en tijd nemen voor elkaar maar ik vrees dat zij binnenkort toch ook een andere man aan het neuken is.